La cabaña


image-2bdb1ac5d98516dc1cd42d9e44502291La cabaña (2017) de Stuart Hazeldine. 132 min. Distribució: Sony Pictures

Desprès de patir una tragèdia familiar, Mack Phillips (Sam Worthington) cau en una profunda depressió que li  porta a qüestionar totes les seves creences. Submergit en una crisis de fe, rep una enigmàtica carta on un misteriós personatge el cita en una cabana abandonada en lo més  profund dels boscos d’Oregó. A pesar dels seus dubtes, Mack viatja a la cabana, on es trobarà amb algú inesperat. Aquesta trobada conduirà a Mack a enfrontar-se a importants veritats, que no només transformaran la seva comprensió de la tragèdia sinó que faran que la seva vida canvií per sempre. 

Basada en el llibre del mateix títol de William P. Young sobre el rancor i el dol, presenta el trobament del protagonista amb les tres persones de la Trinitat. La pel·lícula permet descobrir els matisos de la relació amb Déu des de les diferencies del Pare, el Fill i l’Esperit i mostrar una salvació d’àmbit universal. 

Temes: Trinitat, perdó, patiment, salvació, fe. 

Destinataris: ESO i Batxillerat. No recomanada per a menors de 12 anys. Surt el tema de la violació i assassinat d’una nena.

image-8c8dff398ef7bbaa3e8e2235230cb33a